Over ons

Jouw inspecteur voor elektrische installaties en gereedschappen

Tesko Inspecties is voor nu eenmanszaak opgericht in 2022 maar met ruime ervaring in de elektrotechniek. Tesko inspecties is een onafhankelijk specialist en houd zich vooral bezig met NEN 1010, NEN 3140 installaties & gereedschappen, thermografie en elektrische SCIOS-scope gerelateerde inspecties.

Ons bedrijf helpt u graag bij het nakomen van uw verantwoordelijkheden. Wij zijn transparant en duidelijk. Ook scheppen we een duidelijk beeld in het spinnenweb van regels, wetten, eisen en normen. Zo bent u er gerust op dat u al het nodige heeft gedaan om aan alle aspecten te voldoen.

Tesko inspecties is transparant in wat we doen. Geen onduidelijke taal maar duidelijkheid voor iedereen. Dat geeft veel vertrouwen. Wij willen onze opdrachtgevers het eerlijke verhaal vertellen. Zonder het moeilijker te maken dan het is. Of meer af te keuren dan noodzakelijk is. Wij dragen niet de verantwoordelijkheid voor het herstel en voeren deze werkzaamheden ook niet uit. Als onafhankelijke partij willen we op deze manier elke schijn van belangenverstrengeling vermijden.

Wij focussen op de elektrische Nen-normen en regels u op uw eigen onderneming of verantwoordelijkheden.Alle vragen over elektrische installaties moeten klanten bij Tesko Inspecties kunnen stellen. En dat niet alleen. We vinden dat we onze klanten ook moeten voorbereiden op ontwikkelingen die gaande zijn, normen die gaan veranderen en nieuwe wetgeving. Daarom zorgen wij dat we altijd up to date zijn met betrekking tot alle normen, wetten en regels.

Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op de kosten van een keuring. Maar door onze specialisatie, ervaring en effici├źnte werkwijze houden wij deze kosten laag. Heb je vertrouwen gekregen in Tesko inspecties? Vul dan een vrijblijvende prijsopgave aan.

Prijsopgave aanvragen

Jayce Muurmans

Uw e-inspecteur